kapsejlads uden målerbrev

Sådan gør du:
·      Gå ind på hjemmesiden (kapsejlads udvalget) og print alle banekortene ud,    og tag dem med i båden.
·      Du kan se på kapsejladskalenderen på hjemmesiden, hvilke onsdage der        sejles.
·      Senest kl. 18.15 skal du være klar ud for stranden i Karrebæksminde. Her      vil du se et bogstav i vinduet på dommerhuset ude på molen.  Det viser          den bane der sejles denne aften.
·      Når du hører det første skud fra dommerhuset (ca. 18.15), starter du               sejladsen ved at krydse startlinjen, som er mellem de 2 udlagte gule               kugler.
·      På dit banekort, kan du se hvilke bøjer du skal sejle efter, og hvor de ligger.
·      Efter sejladsen møder du op i skipperstuen (inderhavnen Karrebæksminde).    Her afleverer du bådtype og model (så vi kan regne din placering ud), og betaler kr. 25,- for at deltage i kapsejladsen.
·      Derefter kan i hygge jer med madder, øl og vand. Kl. 21.00 er der                  præmieoverrækkelse. Her vil der være en vinder af løbet for både uden            målerbrev.

VIGTIGT!!!!!!!
Både uden målerbrev, sejler med flag, og almindelige søfartsregler gælder. Hvis du under sejladsen kommer i tvivl, så giv plads til både uden flag. Så undgår vi skader, og andre farlige situationer.

Er der noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte:

Vi glæder os til at se dig.

Kapsejladsudvalget