Tak til vores Sponsorer

Tirsdag den 8. august kl. 17 er der i Næstved jolle- og ungdomsafdeling på Ydernæs en festlighed i anledning af, at afdelingen har fået sponseret yderligere to nye surfbrædder. De glade givere er Nordea og Diba Bank, som har ønsket at støtte ungdomsarbejdet i lokalområdet.
Det går godt med vores nye initiativ ”Surf Sejlads” med 5 brædder og en masse nye medlemmer, er det en fornøjelse at se også dem balancerer på vandet hver tirsdag aften.

I jolleafdelingen har vi mange trænere – og uden dem var der nok ingen jolleafdeling, så valget om at bruge sponsorarbejdet til at udstyrer dem med et sæt sejlertøj fra Musto var nemt – Så en meget stor tak skal lyde til Sparrekassen Lolland, Helvetia Huse, Medings Tømmerhandel og palles fragt – vi håber at andre vil følge med, så det lykkes os at udstyrer alle vores trænere med et sæt sejlertøj.

Bestyrelsen i Jolleafdelingen

sponsorer1