Tysk støtte til Næstved Sejlklub

Tysk støtte til Næstved Sejlklub
 
Blev en realitet da det Tyske Firma Witt og Sohn fra Hamborg i samarbejde med LF Ventilation fra Næstved, Sankt Hans aften overrakte Næstved Sejlklubs Jolle og Ungdomsafdeling en ny Zoom8 Jolle.
 
Karsten Witt  Direktør og ejer af Witt og Sohn fortæller at han og familien har været meget glade for Næstved Sejlklub! Specielt i de år deres to børn Birgitte og Ian har gået på Herlufsholm kostskole og her, mellem deres studier har haft muligheden for at dyrke deres store passion – nemlig sejlsport!
 
”-Resultatet er en bekræftelse på hvor vigtigt det er at lokale klubber bliver støttet af det lokale erhvervsliv ” siger Ungdoms Formand Bjørn Mazur Andersen – og forsætter ”at vi så skulle finde støtte så langt væk som i Hamborg havde han aldrig set komme”
 

Næstved Sejlklub Jolle og Ungdomsafdeling er beliggende på Ydernæs i Næstved og tilbyder sejlads og surf til alle aldersgrupper. Sejlklubben råder i dag over et bredt udvalg af øvelsesfartøjer. Interesseret er meget velkomne tirsdag og torsdag fra kl. 17.00. mere information  på http://www.nskjolle.dk

På billedet fra venstre: Formand Bjørn Mazur Andersen, Direktør Lars Fisher fra LF Ventilation, Direktør Karsten Witt, Ian Witt og hustru Sheila Witt.

witt_sohnweb1

Log In or Sign Up

Du er ved at logge på Næstved Sejlklubs hjemmeside. Login er kun nødvendig for bestyrelsesmedlemmer og udvalg.....Næstved Sejlklub

Glemt din adgangskode? / Glemt dit brugernavn?